Direktan prenos „Beogradskog novogodišnjeg koncerta”

„Beogradski novogodišnji koncert” Simfonijskog orkestra i Hora Radio-televizije Srbije, koji nosi naslov „Bal pod maskama”, biće održan u Sava Centru, 14. januara 2020. godine, sa početkom u 20 časova, a dirigovaće maestro Bojan Suđić.

U svečanoj prazničnoj atmosferi, ansambli Muzičke produkcije Radio-televizije Srbije izvešće neke od najpopularnijih kompozicija umetničke muzike. Kao specijalni gost na koncertu će nastupiti Amadi Laga, jedan od najzanimljivijih tenora današnjice, koji u Beograd dolazi posle uspešnog profesionalnog završetka 2019. godine. Na koncertu će pevati i hor „Kolibri", pevačica Jelena Tomašević, a učestvuju i učenici baletske škole „Lujo Davičo", a njihovi atraktivni nastupi dodatno će doprineti veseloj novogodišnjoj atmosferi.

Francuski tenor Amadi Laga, rođen u Tunisu, svojim lepim, punim lirskim tembrom brzo se etablirao među vrhunske pevače današnjice i otpevao vodeće uloge u operama Verdija i Pučinija, u glavnim operskim kućama u Italiji i inostranstvu. Tokom sezone 2018/2019. debitovao je u operama u Valensiji i Tulonu, Đenovi, Parmi, a slušala ga je i publika u Pekingu.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво