Biće proverene sumnje u "naručeno ubistvo"

Požarevačka policija saopštila je da je načelnik Policijske uprave Radovan Živković, po nalogu ministra Ivice Dačića, preuzeo obavezu da proveri sumnje da se u slučaju saobraćajne nesreće na mostu na Velikoj Moravi, kada su poginule tri sobe, radi o "naručenom ubistvu".

Te sumnje je juče izneo član pokreta "Otpor" iz Požarevca Momčilo Veljković, brat novinara i aktiviste tog pokreta Mileta Veljkovića koji je nastradao u toj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila prošlog četvrtka.

On je izjavio da se nesreća dogodila "pod sumnjivim okolnostima" i da očekuje da će zamenik premijera i ministar policije Dačić naložiti da se sve do kraja razjasni.

"Iskreno bih voleo da se sve dogodilo slučajno. Teško je, međutim, poverovati da kamion sa 40 tona udari na mostu u automobile koji su išli brzinom pet kilometara na sat i da svi popadaju u reku, a da vozač kamiona iskoči kao kaskader i ostane nepovređen", rekao je Momčilo Veljković.

U saobraćajnoj nesreći na mostu na Velikoj Moravi, na putu između Smedereva i Požarevca, poginuli su Mile Veljković i još dve osobe, dok je jedna osoba teško povređena.

Prema saopštenju policije, u sudaru je učestvovalo pet vozila, tri putnička i dva teretna, pri čemu su putničko vozilo "opel omega", požarevačkih registraskih oznaka i kamion sleteli u reku.

Povezane vesti

Troje poginulih, vozač kamiona uhapšen

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво