Читај ми!

Пази, ваздух!

Документарни филм „Пази, ваздух!”, у продукцији „Облакодер” магазина ускоро ће имати своју премијеру. Новинари „Облакодера”, у сарадњи са организацијом РЕРИ, желели су да поставе питања у вези са прекомерним загађењем ваздуха које је очигледно на територији Београда али и других градова у Србији последњих година. Шта нас то гуши и како решити проблем?

„Пази, ваздух!” је урађен као краткометражни документарни филм и приказује до сада осмотрене узроке загађења, са посебним освртом на актуелни План квалитета ваздуха усвојен 2021. године. Наратор филма је глумац Марко Грабеж а музику потписује група „Кои Кои”.
Наши гости су Снежана Катунац, новинарка „Облакодер” магазина и идејна креаторка филма, као и Мирко Поповић из организације РЕРИ, односно, Регулаторног института за обновљиве изворе енергије.

У наставку емисије бавимо се мање оптерећујућим темама. Помињемо догађаје из света музике који су обележили данашњи дан, а чућемо и вести са београдских саобраћајница које доноси Милица Ђилас.

Водитељка Ружица Врховац

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво