Читај ми!

Поподне

Тачно смо на половини септембра а лето и даље траје!

Док су се колеге из преподневног дела Летње баште потрудиле да вас пробуде и анимирају на разговор, поподневна смена ће вас, уз кафицу и ручак, упутити на многа занимљива места. 

За разлику од људи, хуманост никада не иде на одмор, што доказује и вечерашња хуманитарна манифестација песника и књижевника у клубу „Лотрек” у Београду. У организацији издавачке куће „Битије” и коорганизацији „Клуба историчара Посавина” одржаће се песничко вече ради прикупљања средстава за библиотеку школе у Крњеву на Косову и Метохији. 

У клубу „Електропионир” вечерас се одржава поетски клабинг. Још један у низу догађаја који оповргавају стару тезу да је поезија ствар само библиотека, домова култура и приредби. Петнаест песника и аутора кратких прича представиће вам се у оквиру манифестације „Књижевни слет”. 

Сазнаћете такође какво вас време чека у наредних неколико дана и какво је стање на свим већим саобраћајницама у земљи, о чему ће са лица места сведочити наш дежурни репортер. А пре свега сазнаћете по чему је значајан данашњи датум, 15. септембар. 

Водитељ: Миодраг Стошић

Летња башта Летња башта

Autor:
Београд 202

До јесени, отварамо врата Летње баште! Теме које највише волите да чујете, али са ведријим, опуштенијим и забавнијим освртима. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво