Читај ми!

Свећице и торта су тако демоде

Дечији рођендани су прошли многе фазе у претходним деценијама, од када се практикује њихово свечано обележавање.

Нема више чувених сендвича са трапистом и краставчићима, нема дивљања по кући слављеника, нити гипсаних фигурица из књижаре на поклон. Играонице, рођендаонице, аниматори, папирна опрема за журке, осликавање лица, посебан декор, необични слаткиши; данас је то класичан пакет прославе рођендана и школске и предшколске деце.
Која је предност оваквог славља, а на шта смо у свему томе заборавили?
А може и овако: да ли бисте прославили или радо пустили дете на прославу рођендана у оквиру које се иде на излет у природу, једу јабуке и парадајз, посећује штала? Овакве излете и прославе рођендана организује Удружење „Весели чуперци” из Горњег Милановца а како се деца забављају и много тога науче испричаће нам Ивана Ђоковић Јоксић, дечји аниматор и оснивач овог удружења.
Пре ове теме, у рубрици Тек да се зна чућете шта је био „секстинг” у 19. веку и како ће становници Рима и Милана ускоро добијати поштанске пошиљке. После 14 сати, окрећемо се музичким темама. 

Емисију воде Ивана и Круна.

Летња башта Летња башта

Autor:
Београд 202

До јесени, отварамо врата Летње баште! Теме које највише волите да чујете, али са ведријим, опуштенијим и забавнијим освртима. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво