Читај ми!

Широм затворених очију: Егзит на 202 - „Shouse”, „The Undertones” и Ива Лоренс

Списак звезда које долазе на овогодишњи Егзит фестивал је дугачак. Део њих угостићемо вечерас.

„Shouse” је аустралијски електронски дуо који ће се публици представити у петак, 8. јула. Вероватно сте до сада небројено пута чули њихов сингл „Love Tonight” јер је обележио претходно лето у градовима широм Европе, па и код нас. Хорско певање и електронски звук чуће се у више наврата на Петроварадинској тврђави, јер њихов нови сингл „Won't Forget You” делује као наследник претходног - нова летња химна и савршена комбинација хора и електро звука.
Наредне, треће вечери фестивала имаћемо прилику да чујемо и бенд „The Undertones”. Овај ирски састав прославио се крајем седамдесетих година прошлог века захваљујући синглу „Teenage Kicks”. Тада је легендарни ди-џеј Џон Пил добио свој примерак песме и толико му се допала да ју је пустио два пута заредом у својој радио емисији. Бенд се растао 1983. године и све до 1999. бавили су се соло пројектима. Од тада су објавили два албума „Get What You Need”, 2003. и „Dig Yourself Deep”, 2007. године.
Исте вечери програм на главној бини отвориће Ива Лоренс. Млада ауторка из Београда је добро позната домаћој публици и нашим слушаоцима, а осим актуелних синглова на српском и енглеском језику, публици ће представити и нове песме. Вечерас причамо о предстојећем наступу, али и о њеном путовању у Лос Анђелес, где је учествовала у радионицама које је водио амерички музичар Џејсон Деруло.

Са вама је Ксенија Радовић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво