Дивља градња уништава дивљу природу

Да би скренула пажњу јавности у Србији на проблем илегалне градње у Специјалном резервату природе Увац, светска организација за заштиту природе (WWF) огласила је у септембру смештај за одмор који - не сме да постоји.

Њихова кампања привукла је пажњу јавности која није била толико свесна да нам места за одмор у нетакнутој природи понестаје.
У срцу заштићеног подручја, граде се нелегалне викендице и други објекти. Како је то могуће, како то утиче на биодиверзитет, да ли туристи разумеју како се тамо треба понашати? Тамо где је дивљих викендица све више, дивље природе је све мање. Овако упозорава Светски фонд за природу, а у госте нам долази Горан Секулић из ове организације.
У наставку емисије углавном причамо о песмама, музичарима, албумима, који су у вези са данашњим датумом, или су из Србије и региона, у врху су светских топ листа, или су просто - вредни слушања. 

Емисију воде Ружица Врховац и Ксенија Радовић

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво