Мало о татама

Очинство је, попут мајчинства, једна веома лепа веза коју остварујете са својом децом.

Отац је важан, та „титула” се и заслужује али и поштује у смислу уважавања његове улоге у породичним питањима. Силне фејсбук групе покренуте су да би мајке размењивале искуства, савете, рецепте и друге начине на које брину о деци, али тате углавном тако не комуницирају. Али, да би испричали једни другима и свету своје родитељске приче, покренут је пројекат „Простор за тате - Тате на точковима”. Какве активности се организују у градовима Србије, али и о томе шта се могло чути током досадашњег каравана, прича нам вођа радионица, новинар, психолог, аутор серијала „Тата, ти си луд” Миша Стојиљковић.
Тате на точковима „возе нас” до 14 сати, а потом упловљавамо у музичке воде. Ту су датумске песме, затим оне „домаће и комшијске”, чућете и новитете са светских топ листа као и једну Причу о песмама. 

Емисију воде Ксенија Радовић и Круна Пинтарић

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво