Читај ми!

Жив човек

Игор Ђелић Ђела је бивша рок звезда, средовечни мушкарац који се и даље тражи, Петар Пан који још није схватио своју улогу и смисао.

Ђела је жив човек у истоименом филму Олега Новковића, а жив човек воли, пати, устаје, пада, греши. У филму га маестрално игра Никола Ђуричко, а партнери су му: Нада Шаргин, Бојан Жировић, Тања Бошковић, Филип Хајдуковић, Ива Милановић... О овом остварењу које је на биоскопском репертоару обратићемо посебну пажњу.

У наставку емисије, подсетићемо вас на важне догађаје у поп рок историји који су догодили на данашњи дан. Ту је и пола сата резервисаних за домаћицу, музику из Србије и региона, прича о једној песми и низ актуелних занимљивости и важних информација.

Kроз емисију води Јелена Kнежевић.

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво