БИНА - Београдска интернационална недеља архитектуре

Од 22. априла до 20. маја, биће одржана још једна Београдска интернационална недеља архитектуре.

Уз богат програм који подразумева изложбе, тематске шетње и пројекције филмова, у фокус се ставља Београдска школа становања (од 1950. до 1980. године) која подразумева бројне подтеме намењене најширој публици. Поред разговора о Фестивалу, бавићемо се и питањем напуштених јавних простора који би могли добити нову намену. Без обзира на велики број иницијатива да се различити испражњени јавни простори у Србији, барем привремено, уступе на коришћeње заинтересованим групама, надлежни остају неми на овакве захтеве. Да ли решење ипак постоји? Наша гошћа је Ружица Сарић, једна од ауторки Фестивала „БИНА”. 

У наставку програма бавимо се музиком, пре свега. Чућете нову „Причу о песмама”, новитете са светских топ листа као и занимљивости из света музике које су обележиле 13. април.

Водитељ Ружица Врховац
Репортер Јована Зец

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво