Поклони „џепну” башту и подржи филм!

Данас пажњу посвећујемо споју лепог и корисног.

Приближава се крај снимања филма „Сунце никад више”, младог редитеља Давида Јовановића. Филм описује живот у малом месту поред Бора. Бави се свакодневним недаћама тамошњег становништва које се бори са великим економским и еколошким проблемима, због којих је већина млађих људи увелико напустила овај крај Србије. У центру пажње је породица која се „ломи” између останка на својој земљи и селидбе у неко перспективније окружење. За потребе снимања финалних кадрова и монтаже, екипа младих филмских стваралаца, дошла је на идеју да прави и продаје мале екосистеме у стакленој амбалажи. О детаљима разговарамо са Елдом Станковић, дизајнерком на овом пројекту који је назван „Одржи свет, подржи филм”.

У наставку емисије, бавимо се и другим уметничким темама, музиком, пре свега. Чућете рубрику „Приче о песмама”, новости са светских топ листа као и пола сата само домаће музике и музике из региона.
Са улица Београда, пред крај емисије, јавља се Јована Зец. 

Водитељ Ружица Врховац

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво