Читај ми!

2hot4stage

2hot4stage нови је фестивал уличне културе који уметницима пружа прилику да се изразе, користећи неку од делатности уличне културе.

Александар Марковић, главни организатор фестивала, као циљ истиче подизање свести о глобалним проблемима узрокованим људским фактором: „Наш фестивал ће се трудити да усмери публику на проблеме друштва и животне средине, али и да врати наду у основне људске неопходности попут емпатије, личне културе, захвалности и друштвене одговорности коју свако од нас има.” О овом фестивалу и уличној култури говоримо у првом сату емисије. 

У наставку, подсетићемо вас на важне догађаје у поп рок историји који су догодили на данашњи дан. Ту је и пола сата резервисаних за домаћицу, музику из Србије и региона, прича о једној песми и низ актуелних занимљивости и важних информација, попут најаве предстојећег дуплог издања Мартовског фестивала документарног и краткометражног филма.

Kроз емисију води Јелена Kнежевић.

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво