Широм затворених очију

Једна од најпознатијих друштвених мрежа, Јутјуб, још од 2006. године је простор на коме свако ко жели може да окачи неки клип – снимак концерта, колаж са музиком, снимак својих љубимаца или можда снимак себе.

Они који су снимали свој живот, своје утиске, давали савете или правили занимљиве садржаје постали су први инфлуенсери. Дакле, први инфлуенсери нису настали ни на Инстаграму ни на Тик Току већ управу на Јутјубу и њих зовемо - јутјубери.

Вечерас имамо прилику да угостимо једног од њих, а то је Сићо или Дарио Кесеги, човек чији јутјуб канал има преко 270 000 пратилаца. Сићо је своју јутјуб каријеру започео са Стуберима, екипом са којом је у почетку правио клипове, а пре годину дана се преселио у Београд и решио да прави клипове и самостално.

Како је то бити јутјубер, снимати клипове свакодневно и стварати садржај који ће увек бити занимљив твојим пратиоцима - сазнаћемо у вечерашњој емисији.

Имаћемо прилику да чујемо и шта млади мисле о јутјуберима у анкети коју је припремила Данијела Николић, новинарка Облакодера

Водитељка: Марина Зец

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво