Јесен дозива јасен

Као што се зна, на нашем тлу најбоље успевају аутохтоне врсте дрвећа као што је јасен, храст лужњак и трношљива. Недавно је покренута акција "Посади свој хлад" у циљу пошумљавања урбаних средина. Свако ко нађе добро место, може дрво да посади, а организација "Зелени развојни центар" која стоји иза ове акције, обезбеђује саднице јасена.

Говоримо и о мултидисциплинарној конференцији ЕкоКон - Сва лица климатских промена - која младима пружа могућност да са другима поделе свој рад, резултате и креативност. Овде је реч о три конкурса - литерарном, ликовном и конкурсу за стручне радове. О томе говоримо са гошћом, Теом Даниловић из Удржења "Екогнеза" које је покретач конференције. 
У наставку емисије, углавном се бавимо музичким темама. Поред новитета са светских топ листа, издвајамо и догађаје из света музике који су се одиграли на данашњи датум. Измеђуосталог, слушамо групе Wомаck & Wомаcк, INXS i Еvanesence. 

Звучну разгледницу са београдских улица послаће нам Милица Ђилас.

Водитељ Ружица Врховац    

 

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво