Инфлуенсери и ми

Kао што им име каже, инфлуенсери врше утицај на своје пратиоце на друштвеним мрежама препoручујући им одређене производе, места, догађаје, стил живота.

Неретко ћете чути да је инфлуенсер и занимање. Док регион ових дана дебатује на ту тему, а поводом статуса угледног редитеља који их је назвао „нерадницима”, ми ћемо говорити о томе колики је њихов утицај и значај и у ком правцу се он развија, и то са гошћом Аном Мирковић, психологом и оснивачем Института за дигиталне комуникације.

Натавак емисије је резервисан за музичке, датумске приче у вези са важним догађајима који су се догодили на данашњи дан у историји попа и рока. Зато ћемо данас слушати: Ryana Adamsa, Otis Redding, Eurythmics, Johna Lennona и Seala. Ту је и пола сата резервисано само за музику из Србије и региона, а упућујемо вас и на нумере које су актуелне. Чућете и каква се то посебна прича крије иза једне песме, а за организовање дана, ту су сервисни подаци и наш репортер.

Водитељ: Јелена Kнежевић
Репортер: Јована Зец

Поподневна Летња башта Поподневна Летња башта

Autor:
Београд 202

До јесени, отварамо врата Летње баште! Теме које највише волите да чујете, али са ведријим, опуштенијим и забавнијим освртима. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво