Занимања у доба короне

Епидемија корона вируса, донела је промене на тржишту рада. Како време пролази, промене су све чешће па се листа дефицитарних занимања мења, а многи бирају преквалификацију и решење виде у потпуној промени посла.

Не изненађује то што је највећа потреба за лекарима и медицинским сестрама, следе неговатељице и социјални радници. С друге стране, велика криза је у угоститељству и међу различитим уметничким позивима, где се чини да најлошије пролазе музичари, промотери и тикетинг агенције. У данашњој емисији бавимо се истраживањем тржишта рада. 

У наставку о другачијим темама. Представљамо различите догађаје из света музике који су се десили на данашњи дан. Тако помињемо групе „Никлбек” и „Клеш”, као и Герија Њумана. Поклањамо вам пола сата „домаћица”, односно, музике из Србије и региона. Нисмо заборавили да се прошетамо београдским улицама, пред саобраћајни шпиц. Новости са калдрме јавља репортерка Јована Зец. 

Водитељ Ружица Врховац

Поподневна Летња башта Поподневна Летња башта

Autor:
Београд 202

До јесени, отварамо врата Летње баште! Теме које највише волите да чујете, али са ведријим, опуштенијим и забавнијим освртима. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво