Где год нађеш згодно место, ти дрво посади

Од сада је на територији Београда доступна интерактивна мапа за обележавање локација са мањком зеленила и јавних чесми.

Где су „бетонска острва” која појачано емитују топлоту током летњих месеци, где нам фале чесме са пијаћом водом и где је неопходно боље проветравање урбаних средина блокираних неадекватним урбанистичким решењима? Овај пут можете сами обележити таква места на интерактивној мапи и тако помоћи граду да постане боље место за живот. Аутор овог пројекта под називом „Терифика” је Центар за промоцију науке, са сарадницима. Укратко, тема наше данашње емисије могла би да се зове „Расхлади град"!

Поред ове еколошке теме, доносимо и нове сервисне вести, „Приче о песмама” као и песме које су на одређени начин повезане са данашњим даном. Тако помињемо групу „Бон Жови”, Брајана Адамса и Рода Стјуарта.
Пред крај емисије се, са београдских улица, јавља Јована Зец.

Водитељ Ружица Врховац

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво