Најбољи чувари животне средине и њен највећи загађивач у 2019. години

Јавност и стручни жири, изабрали су добитнике „Зеленог” и „Црног листа” за прошлу годину, а све у организацији Радио Београда 2 и Покрета горана Војводине.

Додела ових признања из области екологије биће уприличена у четвртак, 11. јуна. Александра Вукићевић са Другог програма Радио Београда, представиће нам сваког од добитника, међу којима је и Општина Бачка Топола која је због вишеструког загађења животне средине „освојила” Црни лист.

У наставку емисије, водимо вас на, надамо се, суве улице Београда са којих се јавља Јована Зец. Слушаћете „Приче о песмама”, различите занимљивости из света, сервисне вести као и песме које су повезане са данашњим датумом. Међу њима су синглови Боба Марлија, Пинк, Рода Стјуарта и „Talking Heads”.

Водитељ Ружица Врховац
Репортер Јована Зец

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво