Незапосленост – статистике се не поклапају

Када је реч о отказима, нарочито у сивој зони и приватном сектору, тешко је државним институцијама попут Националне службе за запошљавање да воде тачну статистику.

Они у нека одступања и промене имају увид тек уколико се повећа број пријава на њихову евиденцију незапослених лица. Од НСЗ ћемо ипак сазнати колико је тренутно званично особа на бироу, колико се то мењало, док другачија статистика стиже из невладиног сектора. Група за развојну иницијативу SeConS спровела је истраживање о отказима и раду у време пандемије, а о детаљима причамо у првом сату емисије.

У наставку и друге теме. Наше сервисне информације и остали важни подаци помоћи ће многима у организовању дана. За опуштеније теме, ту су приче иза песама, и пола сата резервисаних само за нумере из Србије и региона. Сем рођендана Ленија Кревица, песмама ћемо обележити још важних музичких тренутака у вези са данашњим датумом; објављена је песма „Smoke on the water” групе Deep Purple, албум „Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band” Битлса, као и „The Final Countdown” групе Europe са истоименом чувеном песмом.

Емисију воде Бранислав Трајковић и Круна Пинтарић
Репортер: Јована Зец

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво