Обрати пажњу!

Шта је храна будућности?

Ово је питање које постављамо све чешће, нарочито када схватимо колико је нездравих намирница у нашем окружењу. Такође, све су чешћи здравствени проблеми, почевши од алергија преко имуних болести, који траже посебан режим исхране. Данас говоримо о заблудама које се везују уз појам веган, као и о опасностима које се могу јавити уколико дијетални режим сами одређујемо.
Наши саговорници су др Љиљана Бибић Бајић, специјалиста интерне медицине и Саша Ђорђевић из компаније „Beyond d.o.o.”, која се бави екологијом.
Ближи се Светски дан борбе против сиде. Тим поводом се у многим градовима у нашој земљи одвија акција „Тестирај, лечи, спречи”, о чему говоримо у последњем сату емисије.
Скрећемо вашу пажњу и на низ културних догађаја, на рубрике и приче посвећене музици. Подсећамо се Џимија Хендрикса, група „Квин” и „Софт сел”. 

Водитељ Ружица Врховац
Репортер Јована Зец

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво