Обрати пажњу!

Политичке ставове људи данас је најлакше обликовати на интернету.

На основу навика корисника и онога шта гледају на интернету - као што су вести на веб сајтовима - Гугл је претпостављао да ли су корисници политички лево или десно оријентисани.
У Сједињеним Америчким Државама политичари имају могућност да таргетирају људе на основу њихових политичких преференција.
Међутим, у другим земљама било је могуће да се из политичких партија Гуглу пошаљу листе контаката - на пример, чланова странке - а у овој компанији би их потом упоредили са Гугл корисницима како би се огласи директно појављивали код особа којима странке желе да се обрате.
То више неће бити дозвољено. Гугл, за разлику од Фејсбука, планира и да уведе мере против очигледних обмана у рекламама. О томе причамо на почетку емисије.
У наставку и другачије теме. Наш „Културни водич” биће од помоћи у обиласку изложби, представа и других манифестација широм Србије. „Временске капсуле” подсетиће на песме и музичаре који су „рођени”, и рођени на данашњи дан. Чућете и „Приче о песмама”, пола сата музике из Србије и региона, а наш репортер упозорава на евентуалне саобраћајне гужве на градским улицама. 

Водитељ: Круна Пинтарић
Репортер: Милица Ђилас

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво