Обрати пажњу!

Каратисти из Србије освојили су прегршт медаља и титула на недавно одржаним такмичењима у Србији и Немачкој.

Кадеткиња Црвене Звезде Емилија Антанасијевић је међу њима (као део репрезентације), која је до Штутгарта и неколико медаља, међу којима је и златна, дошла уз помоћ - донација. Без помоћи неколико људи и компаније, она тамо не би имала како да оде. Како изгледа пут младог професионалног спортисте? Од кога може очекивати финансијску и другу подршку на путу ка успесима и под заставом Србије? Да ли професионални спорт постаје потпуно ствар тржишта, измештен из свега доброг што утисне у заједницу? О томе, али и о начинима да од бављења спортом направите нешто лепо, значајно и драгоцено за себе, причали смо са 15-годишњом Емилијом.

У наставку емисије предлажемо културне догађаје, свирке и концерте које можете посетити ових дана. Музичке „Временске капсуле” посвећујемо Нилу Јангу који пуни 74 године, и песмама група „Меднес” и „Квин”, које данас обележавају годишњице објављивања. Ту је и пола сата музике само из Србије и региона, новитети са топ листа, приче о настанку и занимљивом „животу” разних песама и наш репортер са актуелним градским информацијама.

Водитељ: Круна Пинтарић

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво