Обрати пажњу!

Сви квалитетни европски фестивали – на једном месту!

Имате идеју за локалну или већу манифестацију кроз коју ће се различити уметници представљати публици? Имате идеје, немате подршку? Можда вам Европска асоцијација фестивала може помоћи. Европска асоцијација фестивала, у сарадњи са партнерима, EFFE хабовима и Европском комисијом, повезује европске фестивале и представља их публици помоћу новог интернет претраживача за фестивале - festivalfinder.eu. Претраживач нуди публици могућност проналажења свих уметничких фестивала у Европи, од музике, позоришта, уличне уметности, плеса и литературе, до оних који чувају фолклорну традицију. О овој платформи, томе који домаћи фестивали су већ видели резултате у овом типу представљања и шта их још очекује уколико аплицирају за EFFE етикету, причају Јованка Вишекруна Јанковић, уметнички директор АртЛинка и члан борда Европске асоцијације фестивала, као и Кетрин Девентер, генерална секретарка Европске асоцијације фестивала.

Поподне настављамо уз још неколико тема. Харизматични рок музичар и глумац Индексовог радио позоришта, Ненад Радуловић - Неша лептир, преминуо је пре 29 година. Присећајући се свих песама и улога и идејa којима нас је увесељавао, посвећујемо му рубрику „Временска капсула”. Предлажемо и културне догађаје у градовима Србије, а како је прошао тест мотора који ће покретати летелице на Марс, говоримо у рубрици „Шта каже мрежа”.

Водитељ: Круна Пинтарић

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво