Обрати пажњу!

Бити блогер данас није само хоби или ствар забаве него – стил живота, али и посао.

А Блогер Фест је манифестација која је протеклог викенда у Дечијем културном центру Београда окупила личности из области естетике, маркетинга, књижевности, филма, туризма... На овом скупу, кроз различите панел разговоре, гости и учесници разговарали су о томе како унапредити своје писање, видео материјал или профил на друштвеним мрежама, у циљу повећања квалитета али и квантитета - профита и броја пратилаца. Да ли су новинаре заменили блогери, а просветаре јутјубери вршњаци? Како се на онлајн платформама гради поверење публике, шта је данас популарно у овом свету, кога Србија има да понуди међу појединцима са великим утицајем у дигиталним медијима - о томе смо причали са младим јутјуберима чије објаве на српском прати милионска публика и писцима блогова различитих жанрова. 

На данашњи дан рођен је музичар и вођа групе „Моторхед” Ијан Леми Килмистер па му посвећујемо рубрику „Временска капсула”. Током поподнева предлажемо и културне догађаје у градовима Србије, а „Шта каже мрежа” преноси новости из дигиталног света. Водимо вас и на концертe познатих светских и домаћих ди-џејева који се наредног викенда одржавају у Хангару у Луци Београд, пажљиво ослушкујте! 

Водитељ: Милена Милићевић

Обрати пажњу!  	Обрати пажњу!

Autor:
Београд 202

Знате ли за једну од омиљених мачијих игара? То је вијање црвене тачкице ласера као да је уклети непријатељ, а мачка решена да спаси свет од зле Црвене тачке. Наши проблеми су, некада, тек толико стварни. Тачније, често се бавимо бригама из погрешног угла. Ми представљамо важне изазове и пут до њиховог разрешења – обрати пажњу! [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво