Визија

„Артем” је нови часопис културе и уметности живљења на нашем тржишту.

Настао је као одговор на све мање пристуство културног садржаја у осталим дневним новинама. Фокус магазина је на младим уметницима који немају прилику да широј публици прикажу свој рад. Непродати примерци се дистрибуирају библиотекама у Београду и унутрашњости као магазини са културним садржајем. Главна и одговорна уредница „Артемa” Драгана Ђокић је наша гошћа.

75. филмски фестивал у Венецији улази у завршницу. Биће затворен осмог септембра, када ће жири, којим председава Бенисио дел Торо, саопштити добитнике Златних лавова. О филмовима, нашим представницима, као и чињеници о којој се доста говори: да је Мостра дозволила оно што Кан није - улазак Нетфликс продукције на велика врата, у емисији ћете чути од Јелене Кнежевић која уједно и води кроз данашњу емисију.

Пожаревац је тренутно домаћин позоришним уметницима из Сарајева, Загреба, Бања Луке, Новог Сада и Београда, који наступају на првом Виминациум Фесту. Са глумцима из Бањалуке разговарала је Александра Гловацки.

О новостима са 12. Херцегновског стрип фестивала извештава Петар Протић.

Визија Визија

Autor:
Београд 202

Социо-културолошки магазин, који прати савремене друштвене феномене. Емисију уређују мр Љубица Крминац (култура) и Александра Гловацки (уметност). [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво