Повишен тон

Мада се употреба бицикла као јавног превоза стално представља као „пројекат будућности” у Србији, удео бициклиста у саобраћају је и даље једва 1 посто.

Какво добро би донело повећање овог удела, шта је потребно да би овакав пројекат био реализован, како обезбедити финансирање тог система, који су потенцијални проблеми и решења у „Повишеном тону" разговарамо са Бранком Бановићем, председником Бициклистичког Савеза Србије и Славеном Тицом, професором на Саобраћајном факултету у Београду. Александар Томић, један од оснивача неформалне групе „Екипа" из Ваљева причаће нам о томе шта студенти и средњошколци окупљени око ове групе предузимају да бицикли постану јавни градски превоз, посебно имајући у виду да је највећи еколошки проблем у Ваљеву загађење ваздуха.

Туристичка организација Града Новог Сада је отпочела летњу кампању и покренула туре обиласка Новог Сада за индивидуалце. Које туре су организатори припремили и како заинтересовани могу да се пријаве сазнаћете у другом сату емисије.

Саркастичан, духовит, порочан и увек у праву. Када бисмо имали прилику да бирамо свог лекара, изабрали бисмо доктора Хауса, јунака из истоимене серије кога је Хју Лори бриљантно тумачио осам сезона. Енглески глумац рођен је 11. јуна 1959. године и њему посвећујемо рубрику „Датум, време, место".

Емисију уређује и води Ивана Весић. 

Повишен тон Повишен тон

Autor:
Београд 202

Од понедељка до четвртка отварамо теме које нас муче и боле, оне о којима избегавамо да разговарамо aли и оне о којима разговарамо повишеним тоном. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво