Повишен тон

Штитаста жлезда – кадa је време за контролу?

Постоје кључни тренуци у животу када је здравље штитасте жлезде посебно важно. Уколико се не третирају, симптоми поремећаја њене функције могу узроковати озбиљне компликације.
Последња недеља маја је у свету и код нас обележена низом бесплатних превентивних прегледа и консултација, информативним трибинама и указивању на важне новине и закључке у лечењу дисфункција штитасте жлезде.
Добре вести у вези са дијагнозом и лечењем преноси нам проф. др Милош Жарковић, из Клинике за ендокринологију, дијабетес и болести метаболизма Клиничког центра Србије. Чућете и шта су рекли лекари из Српског тироидног друштва, који скрећу пажњу на периоде живота кад морамо више да пратимо шта нам организам поручује и који симптоми су знак за посету лекару.
Велимир Бата Живојиновић, легенда српског глумишта за когa су преко партизанских филмова сазнали и у Кини а домаћој публици је био драг и у току „црног таласа" кинематографије '60-их и '70-их година, рођен је на данашњи дан и посвећујемо му рубрику „Датум, време, место".
Након 15 часова говорићемо и о пројекту „Самоодбрана под стресом" кроз који сe кроз бесплатне часове унапређења психофизичких способности жена жртава насиља ради на побољшању њиховog животa и функционисањy после трауме, али и превентивно.

Водитељ: Круна Пинтарић

Повишен тон Повишен тон

Autor:
Београд 202

Од понедељка до четвртка отварамо теме које нас муче и боле, оне о којима избегавамо да разговарамо aли и оне о којима разговарамо повишеним тоном. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво