Читај ми!

Мала сцена

Милош Илић: Нестали у диму (4. епизода радио-серијала „Органик лајф”)

„Органик лајф” је назив радио-ситкома о породици Јаковљевић. Живот петочлане градске породице нагло се мења када најстарији члан, деда Божидар, после дугодишњег поступка реституције коначно добије натраг имање у унутрашњости и пресели се са праунуком и његовом породицом на село.

 

Како се припадници четири (урбане) генерације сналазе у новој средини и шта раде како би опстали у сеоској средини, у неочекиваним условима и ситуацијама, слушаоци сазнају кроз пет наставака овог комичног серијала.

Уредник Владимир Б. Поповић окупио је драматурге млађе генерације (Петар Михаиловић, Олга Димитријевић, Никола Фишековић, Милош Илић и Кристина Ђуковић) који су, пишући о згодама ове необичне породице, у свакој епизоди у средиште збивања стављали по једног њеног члана. Режије се прихватио Влатко Илић, а оригиналну музику, коју је делом и вокално извела, компоновала је Марија Ћирић.

У четвртом наставку радио-серије „Органик лајф" пратимо догодовштине младе Маје, којој локални младић Бобан открива да гаји марихуану у засаду парадајза.

Улоге тумаче: Миодраг Милованов, Дубравко Јовановић, Тамара Крцуновић, Анђела Јовановић, дечак Матија Ђукић, Јоаким Тасић, Владимир Алексић, Стефан Бундало, Милош Ђорђевић, Марко Гверо, Владимир Тешовић и Оливера Викторовић
Лектор
: Олга Бабић
Тон-мајстор: Милан Филиповић
Сниматељ сонга: Срђан Стојиљковић
Композитор: Марија Ћирић
Музички продуцент: Предраг Стаменковић
Извођачи ‒ вокали: Милица Радивојевић, Марија Ћирић и Предраг Стаменковић
Продуцент: Александра Рајић Жикић
Редитељ: Влатко Илић
Уредник емисије: Владимир Б. Поповић
Уредник серије: Марина Мађарев
Производња: Драмски програм Радио Београда, март и април 2017. (реприза)

Драмски програм

Autor:
Радио Београд 2

Драмски програм на РБ2 свакодневно емитује репризну и премијерну продукцију радним данима од 18:32, суботом у 18:00 у серијама Мала сцена, Паукова мрежа, Радио игра, Драма Другог програма, Звездани часови и Документарно драмски програм. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво