Читај ми!

Дамјан Дашић

Поводом шездесетогодишњице издавања првог сингла Битлса „Love me do", The Beatles Tribute band - The Bestbeat, наступиће 5. октобра у МТС дворани, а ово ће бити њихов први целовечерњи концерт у Београду након четири године.

Бенд који већ седамнаест година наступа, публику ће обрадовати неким од највећих хитова Битлса из свих стваралачких фаза бенда, а поред познате четворке The Bestbeat-a, у извођењу нумера учествоваће и двадесеточлани симфонијски оркестар. Овај бенд је београдској публици, током претходне декаде, сваког децембра приређивао низ тематских концерата који су били посвећени појединачним албумима, а најмлађу публику, сваког јануара, последњих осам година у „Коларчевој задужбини" упознавао је са музиком Битлса. У мају и јуну ове године имали су успешну турнеју по Француској, а у досадашној каријери имали су прилику да три пута буду део програма Beatle Week фестивала у родном граду Буба, Ливерпулу, да засвирају на неколико сцена на којима су својевремено свирали и сами Битлси, да упознају бројне сараднике познате четворке, као и првог бубњара бенда Пита Беста.

Гост данашње емисије биће Дамјан Дашић, који уз Владимира Бановчанина, Марка Ћалића и Душана Живановића чини овај узбудљиви бенд. Емисија ће бити обојена музиком Битлса и Bestbeat-a.

Уређује и води Ана Вучковић Денчић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво