Читај ми!

Дневни магазин културе

Из садржаја емисије издавајамо:

Данас најављујемо премијеру Софокловог „Цара Едипа" у режији Вита Тауфера која нас ускоро очекује на сцени Југословенског драмског позоришта. У трагедији о Едипу, сину тебанског краља, коме су прорекли да ће убити оца и оженити се мајком, у насловној улози појављује се Милан Марић, а у представи играју и Наташа Нинковић, Срђан Тимаров, Бојан Димитријевић.

Најавићемо и Дане израелског филма, фестивал који почиње данас и трајаће до 19. септембра у Дворани Kултурног центра Београда. Београдску публику очекује жанровски разноврстан програм, а чиниће га три програмске целине - Дан комедије, Документарни дан и Дан љубави.

Говорићемо и о новом броју часописа Нова зора, Мокрањчевим данима који трају у Неготину и другим актуелностима из света уметности и културе.

Емисију припрема и води: Јована Милованчевић

 

Културни кругови Културни кругови

Autor:
Група аутора

Централна културно-уметничка емисија Радио Београда 2. Како би што успешније повезивали информативну и аналитичку компоненту говора о култури у јединствену целину и редовно пратили ритам културних збивања, Кругови имају магазински карактер. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво