Читај ми!

Еколошки магазин

Нешто је и у љубави

'Ајде што неки богати и моћни поверују да природа постоји само да би била у њиховој служби и цене је онолико колико може да им увећа богатство и моћ, него што се институције простру да им то омогуће. Оне институције које у опису посла имају заштиту природе. И онда се организује фенси журка у пећини и осване ограда са катанцем на путу за видиковац у националном парку. Еколошки активисти кажу да је важно не одустати и чувати сву документацију. Једном ће бити употребљена.

Ветерина Београд има шест азила, а у њима око три и по хиљаде напуштених паса. Број је огроман, али директор тврди да се ситуација поправља - и у свести и у примени закона. Одржана је још једна акција удомљавања. Лепа прилика за подсећање да се љубав не купује.

Немојте нагло да мршавите, посебно не на своју руку - сјуриће вам се хемикалије из масног ткива у крвоток. Које хемикалије? Па, оне којима смо свакодневно изложени, а да о томе и не размишљамо. Неке од њих глуме хормоне штитне жлезде, толико успешно да им организам потпуно верује. О томе говори др Маријана Ћурчић.

Аутор и водитељ емисије је Александра Вукићевић.  

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво