Читај ми!

Вера

Документарни програм

Колико знамо о здрављу и безбедности на раду? Колико су синдикалне организације способне да раднике заштите на најбољи начин? Колико радници знају о својим безбедносним и радним правима? Овим питањима се током читавог свог радног века бавила Вера Кондић, дипломирани психолог и специјализовани политиколог из области медијације на раду, која нас је изненада напустила октобра прошле године.

Данашња емисија је реализована уз другарску помоћ централе Синдиката „Независност" и Вериних колега, као сећање на Веру Кондић. Учествовали: Чеданка Андрић, председница Главног одбора УГС „Независност", и новинар Вукашин Крстић. У емисији сте чули и делове телевизијске емисије Отворени студио, емитоване 4. августа 2017, у којој је гостовала Вера Кондић.

Говори да бих те видео

Autor:
Група аутора

Серија полусатних документарних репортажа, за чији је скупни назив узета позната Сократова изрека: "Говори да бих те видео". Ова оригинална продукција Радио Београда 2 сједињује квалитете актуелног друштвеног ангажмана и култивисане радиофонске обраде. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво