Читај ми!

Јутарњи викенд програм

Време је за уживање у певању птица.

Певају и оне од којих то не бисмо очекивали, можда не баш умиљато ко славуј, али имају сирингу (певало) и радо је користе. Неке птице доживљавају стрес због звука, а неке су одлични имитатори. О томе говори Слободан Kнежевић.

Биљке се од непријатеља бране далеко суптилније него што то раде људи. Ако немају трње - имају уља. Многа од њих су корисна за нас, а нека и више од тога, као што је уље оригана. Чућете докторку Бојану Мандић.

Градски стрес заменио је "погледом од милион динара", у селу Ојковица које припада Специјалном резервату природе Увац. Вратио се на земљу свог наврдеде, чије име носе и засеок и он, а и камп који је направио: "Филипов брег".

Човеку је на Земљи дата важна улога, коју не може добро да испуњава ако нема љубав и одговорност. Веза човека и природе описана је још у Старом и Новом завету, о чему говори владика Григорије.

Аутор и водитељ емисије је Александра Вукићевић.   

Нови дан Нови дан

Autor:
Драгана Вељковић

"Нови дан" је јутарњи програм и емисија магазинског типа, која садржи културне прегледе, сервисне информације, берзанске извештаје, политичке вести, метеоролошки билтен и рубрике: "Догодило се на данашњи дан", "Ритуал", "Визита", "Плава планета", "Моје јутро" и "Лица, стазе, предели". Аутор: Драгана Вељковић [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво