Читај ми!

Дневни магазин културе

Из садржаја емисије:

У емисији Културни кругови говоримо о изложби слика Миће Поповића и Вере Божичковић Поповић која је отворена у Официрском дому у Нишу, а обухвата дела из сталне поставке Центра за културу „Вук Караџић" у Лозници.

Осврнућемо се на нову верзију представе „Седам смртних грехова" по тексту Бертолда Брехта, која је премијерно одиграна на сцени „Култ" Установе културе „Вук", као и на премијеру представе „У раљама живота" према роману Дубравке Угрешић, у адаптацији Биљане Србљановић и режији Андреја Носова у Београдском драмском позоришту.

Биће речи и о трећем Фестивалу ћириличних брендова у Новом Саду. Из овог града доносимо и новости из Спомен-збирке Павла Бељанског која је обележила свој дан, а из Зрењанина са програма 14. Бијенала акварела „Невероватне (не)могућности, замишљање институције будућности".

Емисију уређује и води Ранко Стојиловић.

Културни кругови Културни кругови

Autor:
Група аутора

Централна културно-уметничка емисија Радио Београда 2. Како би што успешније повезивали информативну и аналитичку компоненту говора о култури у јединствену целину и редовно пратили ритам културних збивања, Кругови имају магазински карактер. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво