Читај ми!

Дневни магазин културе

Из садржаја емисије:

Поред извештаја о наградама овогодишњег, двоструког издања БИТЕФ-а, у емисији Културни кругови доносимо осврт на премијеру представе „Вуци и овце" Александра Островског у режији Егона Савина, која је одржана током викенда у Народном позоришту.

У Галерији „Мостови Балкана" у Крагујевцу отворена је изложба „Трансфигурација времена и простора" троје уметника из Требиња - Радмиле Лиздек, Бранка Милановића и Саве Рупића, доцената на Академији уметности у овом херцеговачком граду.

Бележимо и разговор са Шимоном Цуботом, овогодишњим победником финалне вечери Фестивала поезије младих у Врбасу, на којој се својим стиховима представило десеторо песника млађих од 27 година из земље и региона. Подсетимо, Шимон Цубота је пре три године проглашен и за лауреата награде „Тимочка лира" Радио Београда 2 и Фестивала културе младих у Књажевцу.

Емисију уређује и води Ранко Стојиловић.

Културни кругови Културни кругови

Autor:
Група аутора

Централна културно-уметничка емисија Радио Београда 2. Како би што успешније повезивали информативну и аналитичку компоненту говора о култури у јединствену целину и редовно пратили ритам културних збивања, Кругови имају магазински карактер. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво