Читај ми!

Дневни магазин културе

Гошћа емисије је костимограф Јована Пузовић.

Гошћа Културних кругова је Јована Пузовић, чија ће изложба „Ти знаш да летиш" бити отворена вечерас у београдској Галерији „Сингидунум". Поставка доноси примењену уметност у служби ликовне уметности, где се концептуални рад - одевни предмет гледа из другог угла, односно у питању су хаљине и каишеви у форми слике.

Пратимо и 34. Филмски фестивал Херцег Нови - Монтенегро филм фестивал, који ће бити одржан од 1. до 7. августа 2021. године, под слоганом „Сутон, ђир и филм". Смотра која представља манифестацију од националног значаја публици ће понудити преко 50 остварења на тврђавама Канли Кула и Форте Маре, као и у великој сали и амфитеатру Дворане „Парк".

У Етнографском музеју синоћ је отворена изложба „Зооморфни орнамент у традиционалној култури Баната", на основу материјала из Етнолошког одељења Народног музеја Зрењанин. На изложби су представљени предмети који на себи имају један или више зооморфних мотива.

Емисију припрема и води Тања Живковић.

 

Културни кругови Културни кругови

Autor:
Група аутора

Централна културно-уметничка емисија Радио Београда 2. Како би што успешније повезивали информативну и аналитичку компоненту говора о култури у јединствену целину и редовно пратили ритам културних збивања, Кругови имају магазински карактер. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво