Читај ми!

Дневни магазин културе

Из садржаја емисије:

У емисији Културни кругови говоримо о отварању фестивала „АртЛинк", на којем су наступили Симфонијски оркестар Радио-телевизије Србије под вођством Бојана Суђића и виолинисткиња Уна Станић. До почетка септембра, тај фестивал биће одржан и у Новом Саду, Голупцу и Пироту, спајајући концертни програм талентованих музичара из Србије, региона и света са природом и културним наслеђем.

Пратимо и снимање нове хумористичке телевизијске серије „Сложна браћа - Тhe Nekst Đeneration", као и отварање изложбе Ненада Џонија Рацковића „Ксерографије из 1984-1988" у Галерији „Хаос".

Биће речи и о првом Интернационалном фестивалу уметничке музике „Исидора Жебељан", који је отворен у Крагујевцу, а књижевна критичарка Слађана Илић осврнуће се на роман „Невреме" Крсте Поповског.

Емисију уређује и води Љубица Крминац.

Културни кругови Културни кругови

Autor:
Група аутора

Централна културно-уметничка емисија Радио Београда 2. Како би што успешније повезивали информативну и аналитичку компоненту говора о култури у јединствену целину и редовно пратили ритам културних збивања, Кругови имају магазински карактер. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво