Читај ми!

Дневни магазин културе

О Фесту, Лајбаху...

У емисији Културни кругови преносимо детаље са прве конференције за медије која је одржана у Скупштини града Београда поводом предстојећег 49. Феста који ће бити одржан од 7. до 16. маја.

У емисији Културни кругови данас говоримо и о концерту Антологија српске трубе на ком су наступили трубач Младен Ђорђевић и пијаниста Уки Оваскаинен у Студентском културном центру.

Најавићемо и премијеру представе Потрага за плавим зецом која је настала по мотивима представе Плави зец Душка Радовића, у режији Емилије Мрдаковић у Позоришту младих у Новом Саду.

Пратимо и промоцију фотомонографије Лајбах, 40 година вечности Теодора Лоренчића која је недавно објављена у издању Службеног гласника. Најзанимљивије фотографије биће приказане и на изложби у Југословенској кинотеци, у оквиру Дана словеначког филма.

Емисију припрема и води Сара Арсеновић.

Културни кругови Културни кругови

Autor:
Група аутора

Централна културно-уметничка емисија Радио Београда 2. Како би што успешније повезивали информативну и аналитичку компоненту говора о култури у јединствену целину и редовно пратили ритам културних збивања, Кругови имају магазински карактер. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво