Читај ми!

Јутарњи викенд програм

Из садржаја емисије:

У првом сегменту нашег јутарњег викенд програма Нови дан биће речи о монографији аутора Дарка Ћирића и Лидије Петровић Ћирић „Београд шездесетих година XX века" коју је Музеј града Београда представио јавности у Клубу РТС, а пратећа поставка нас визуелно враћа у деценију која и сада буди сентимент, чак и код генерација које су рођене знатно после ње.

Испратили смо и отварање изложбе која говори о историји олимпизма у Србији „Пут правих вредности" у Галерији Српске академије наука и уметности, као и изложбу „Хипермодерни Данте" која је отворена у Италијанском институту за културу у Београду.

Други део емисије посветићемо феномену пиротског ћилима о коме ће говорити магистар зидног сликарства и керамике Предраг Пеђа Тодоровић.

Емисију припрема и води Александар Дробац

Нови дан Нови дан

Autor:
Драгана Вељковић

"Нови дан" је јутарњи програм и емисија магазинског типа, која садржи културне прегледе, сервисне информације, берзанске извештаје, политичке вести, метеоролошки билтен и рубрике: "Догодило се на данашњи дан", "Ритуал", "Визита", "Плава планета", "Моје јутро" и "Лица, стазе, предели". Аутор: Драгана Вељковић [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво