Читај ми!

Дневни магазин културе

Из садржаја емисије:

У емисији Културни кругови преносимо утиске са прославе Дана Библиотеке града Београда којом је обележено 90 година од оснивања те институције.

У оквиру програма „Класици светске књижевности - јубилеји", а поводом 140 година од рођења славних руских књижевника Александра Блока и Андреја Белог, у Универзитетској библиотеци „Светозар Марковић" постављена је изложба под називом „2АБ руског симболизма". Детаље о тој поставци, чије су ауторке Вука Јеремић и Цвета Костов, чућемо у Круговима.

Данас и о позоришту ‒ најавићемо премијеру представе „Као да крај није ни сасвим близу" Маје Пелевић, у режији Николе Завишића у Битеф театру.

Овога пута не најављујемо прилог Мирјане Бобе Стојадиновић већ неформално отварање њене самосталне изложбе „Луталаштво", коју од данас можете видети у Ликовној галерији Коларчеве задужбине.

Емисију припрема и води Сара Арсеновић

Културни кругови Културни кругови

Autor:
Група аутора

Централна културно-уметничка емисија Радио Београда 2. Како би што успешније повезивали информативну и аналитичку компоненту говора о култури у јединствену целину и редовно пратили ритам културних збивања, Кругови имају магазински карактер. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво