Читај ми!

Еколошки магазин

„Нека, сама ћу." Природа

Корона воли загађен ваздух - кажу студије рађене последњих месеци у многим државама света. То чак и није ново - стручњаци су о томе писали и пре скоро двадесет година, једино што су ону звали Корона 1, а ову Корона 2. Вирус је у међувремену порадио на себи, а ми смо спавали у мехуру супериорности. Говоре: Бранислава Матић Савићевић из Института Батут, Доминик Нил из Амбасаде Велике Британије и Срђан Кукољ, стручњак за област јавног здравља.

Обновљиви извори енергије би очистили ваздух, али о њима се и даље више говори него што се користе. Да ли је проблем у томе што се гледају као извор богаћења за појединце, а не као извор чистије животне средине за све? Чућете проф. др Александра Јањића и Жељка Долецека, секретара Асоцијације произвођача електричне енергије из обновљивих ресурса у БиХ.

Време је разних покушаја дизања имунитета, а најлакше је купити витамине. Није паметно да врсте и дозе одређујемо из своје главе, а треба да знамо и када се користе. О томе говори докторка Бојана Мандић.

Аутор и водитељ емисије је Александра Вукићевић.   

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво