Читај ми!

Еколошки магазин

Има ресурса за живот, нема за похлепу

Да је добила динар сваки пут када је чула да вегани пасу траву, Тамара Јевтовић каже да би сада била милионерка. Веганство није дијагноза, иако је то лекар уписао у здравствени картон једне девојке, а хронични проблеми су јој се смањили баш зато што је постала веганка. Шта год да једете, можете да читате „Веге билтен" јер покрива различите теме, даје обиље информација и свакако проширује видике. Поред Тамаре, чућете и Марину Јанковић.

Сирови лигнит и јаловина се продају као огрев, иако је то забрањено због количине загађења које производе. Јефтино је, па људи купују, а инспекције не реагују. О томе говори Вигор Мајић, директор Истраживачке станице Петница.

Природњачко друштво Геа и Рецан Фондација покренули су кампању „Лименка за наш брег". На око сто локација у Вршцу биће постављене посебно дизајниране кутије у које ће грађани убацивати употребљене лименке за пиће. Сав новац од откупа улагаће се у акције заштите природе на Вршачким планинама. Гости емисије су Немања Коматовић и Миливоје Вучановић.

Аутор и водитељ емисије је Александра Вукићевић.  

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво