Еколошки магазин

„Човек је оно што чини." Мита Голић

Генетички модификовани организми су тема којом лаичка јавност барата полу, никаквим или сензационалистичким информацијама, чиме је потпуно отворена за манипулацију. Крагујевачки портал Први Први На Скали обиљем релевантних информација даје вам могућност да не будете део бесловесне гомиле. Чућете Дејана Милошевић, аутора пројекта „Србија без ГМО - два закона, 20 година".

На београдском Тргу републике постављена је скулптура уметника Виктора Киша - трицикл у који се убацују лименке. То је део кампање „Пешачи и рециклирај", у оквиру Европске недеље мобилности, којом се промовишу еколошки видови саобраћаја. Кад пијете пиће из лименке, имајте на уму да од 500 рециклираних може да се направи нови бицикл. Гост емисије је Немања Коматовић из Рецан Фондације.

Удружење Екогенеза позива на учествовање у конкурсу чији је циљ подизање свести о утицају човека на убрзавање климатских промена. Академски, литерарни, ликовни и фото конкурс отворен је до краја месеца. О конкурсу и пројекту ЕкоКон - Сва лица климатских промена, говори гошћа емисије Теа Даниловић.

Аутор и водитељ емисије је Александра Вукићевић.    

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво