Дневни магазин културе

Из садржаја емисије:

У Културним круговима преносимо атмосферу и актуелности са Фестивала европског филма Палић, који је отворен за викенд у Суботици премијером домаћег филма „Име народа" Дарка Бајића и уручењем награда „Александар Лифка" и „Underground Spirit". Доносимо новости са БИТЕФ - Пролога, који данас улази у своју завршницу.

Извештавамо и са рандевуа у „Графичком колективу", на којем је, у сусрету са уметницима, критичарима и новинарима, било речи о адаптацији новог галеријског простора, актуелним програмима у виртуелном простору и планираним пројектима који нас очекују. Биће речи и о изложби „Поља сећања" уметнице Бранкице Жиловић Шовен у Галерији „Новембар".

Осврнућемо се на премијеру представе „Дабогда те мајка родила", по тексту Ведране Рудан и у режији Тање Мандић Ригонат, у Атељеу 212, а говорићемо и о књизи Марка Крстића „Mundo Libre", интимној причи о последњим данима револуционара Ернеста Геваре.

Емисију уређује и води Ранко Стојиловић.

Културни кругови Културни кругови

Autor:
Група аутора

Централна културно-уметничка емисија Радио Београда 2. Како би што успешније повезивали информативну и аналитичку компоненту говора о култури у јединствену целину и редовно пратили ритам културних збивања, Кругови имају магазински карактер. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво