Дигиталне иконе

Међународна научна конференција Култура: у потрази за новом парадигмом одржана је прошле седмице на Филолошком факултету у Београду, а ми ћемо у данашњој емисији слушати белешке са овог скупа - о дигиталној култури и новим медијима, у контексту савременe културе.


Resonate фестивал, платформа за умрежавање, размену знања и образовање, која окупља уметнике из целог света и покреће дискусије о улози технологије у уметности и култури, одржана је од 21. до 23. марта у Дому омладине Београда.
Уживо са нама, на таласима Радио Београда 2, Галеб Никачевић сумира и коментарише резултате и програм.

Belgrade Business International Case Competition 2013 (BBICC), прво глобално студентско такмичење у решавању студије случаја, биће одржано у Београду oд 2. до 7. априла.
Aлександар Груденић, у име организатора, београдског Факултета организационих наука, најавиће догађај и представиће теме из области ICT, као и коришћење нових медија у припреми, промоцији и реализацији такмичења.

Такође, најавићемо и скуп који се данас одржава у Привредној комори Србије, у 13 сати, а посвећен је новостима са светских сајмова, новим технологијама и уређајима.

Уредница и водитељка је Тамара Вученовић

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво