Читај ми!

Светско првенство у фудбалу, Катар 2022.

Одлучујући дан за нашу фудбалску репрезентацију у првој фази такмичења. Играчким квалитетима, Србија свакако заслужује пласман у наредно коло, али за то је неопходна победа у дуелу са Швајцарском, који се игра вечерас од 20 часова. Здравствени билтен наших фудбалера је добар, ровитих играча више нема, с нестрпљењем ишчекујемо први звиждук аргентинског арбитра Фернанда Рапалина, у нади да ће Србија остварити успех о коме сви сањамо и жарко га желимо, заједно са нашим љубимцима на терену, слушаћемо последње изјаве пред меч селектора Драган Стојковића Пиксија, Александра Митровића, Душана Влаховића.

О данашњем мечу, из стручног угла, говоре некадашњи голман Црвене звезде Живан Љуковчан и наш интернационалац који и сада живи у Швајцарској, бивши фудбалер Партизана Адмир Смајић. Саговорница нам је и спортски психолог фудбалског клуба Барселона Саша Средановић. Врло цењена у средеини у којој живи и ради, завршила је клиничку психологију, нама прича о утицају психе на свест фудбалера и томе како најбоље поднети терет одговорности на овако великим такмичењима. 

Чућемо, наравно, и анкете, и то снимљене на улицама Београда и Бањалуке, очекује се регордна гледаност, као и слушаност преноса на радио и тв програмима Радио Телевизије Србије. Чућемо и специјалног учесника, здравичара Милинка Гојковића, који стиховима жели тријумф нашим фудбалерима и благосиља их уочи одлучујуће утакмице са Швајцарцима. Биће ту још много вести, информација, записа из дневника, чућемо и шта о вечерашњем мечу мисли фудбалски тренер Бранко Смиљанић, који је већи део своје каријере у струци провео у Голфском заливу и околини, добро познаје квалитет фудбала ваневропских земаља.

У реализацији мондијалских емисија учествује комплетна Спортска рубрика Радио Београда 1, чији је уредник Владе Радичевић, као и наше колеге из других програмских сегмената - музичари, продуценти, тонски реализатори и сниматељи програма.

Испред микрофона је Жељко Стефановић.

 

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво