Читај ми!

Дан „Д“ за фудбалере (а и навијаче)

Хтели не хтели, на дан када ћемо сазнати да ли фудбалери Србије пролазе у осмину финала Мундијала или не, морамо да се позабавимо прогнозама пред утакмицу и очекивањима навијача. Зато ћемо још једном у нашој рубрици "Питање јутра" са слушаоцима разговарати о најважнијој споредној ствари на свету.

Говорићемо и о још једној "врућој" теми - положају просветних радника и угледу који ова професија има у друштву. Саговорница ће нам бити Драгана Ђурић, в.д. директорка Националне асоцијације родитеља и наставника.

Трагом конференције која је пре три дана одржана у Београду, говорићемо о значају локалних фондација за развој доброчинства, али и за решавање неких конкретних животних питања грађана. Гошћа у студију на ову тему биће нам Марија Митровић, директорка за филантропију и партнерства у Фондацији Траг.

У програм ћемо укључити Гордану Нонин, уредницу програма "Фокус плус" у Културном центру Војводине "Милош Црњански", који ће у сарадњи с Нишким центром, промовисати сабрана дела Бранка Миљковића.

Сазнаћемо мало више о томе којих је пет ученица осмог разреда Основне школе "Никола Вукићевић" из Сомбора награђено на Конкурсу Удружења научница Србије за мале научне радове.

Као и сваког петка, у Призма квизу слушаоцу који буде знао тачне одговоре на три питања у низу дарујемо мерач крвног притиска и пулса.

Уредник и водитељ Миша Стојиљковић

Пробудите се уз Радио Београд 1!

 

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво