Читај ми!

Почиње Божићни пост-како направити прелаз у исхрани?

На дан када почиње предбожићни пост у емисији ћемо угостити ендокринолога проф. др Весну Димитријевић Срећковић која ће нам дати савете како најбоље и најздравије прећи на измењени режим исхране. Она ће говорити и о томе како посном исхраном надоместити састојке који се чешће налазе у мрсним производима.

Према неким најавама, очекује се да Закон о привременом издржавању деце из Алиментационог фонда уђе у скупштинску процедуру. Тим поводом разговараћемо с Вером Тотић из Удружења самохраних родитеља која ће нам дати бољи увид у то каква је тренутна ситуација и шта ће овај закон значити за помоћ мајкама које после развода остану саме с децом.

Ближи се Светски дан борбе против ХИВ-а и сиде, па ћемо у емисији говорити и о недељи тестирања на ХИВ и хепатитис. Саговорник ће нам бити Братислав Протић, председник Управе организације ПОТЕНТ које је организовало недељу бесплатног тестирања.

Пред крај емисије саговорница ће нам бити Јана Забунов, директорка Академије женског предузетништва која ће најавити Међународну конференцију „Руралне Европљанке".

Уредник и водитељ Миша Стојиљковић

Пробудите се уз Радио Београд 1!

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво