Хумористичка емисија

По завршетку утакмице са Шведском, многи репрезентативци Србије отишли су до малишана у публици како би им дали дресове. Међутим, убрзо након утакмице, на једном купородајном сајту осванули су поједини дресови које су на продају огласили родитељи деце по чак 1.000 евра... Па после кажите како улица квари нашу децу!

А када смо већ код наше фудбалске репрезентације, проблеме са Норвешком најбоље је најавио наш селектор када је рекао: ''Нисам кувар, немам рецепт за Халанда!''... Можда Пикси није имао рецепт, али је очигледно имао цео Патин кувар!

Холандска полиција ухапсила је четири мушкарца осумњичена за учествовање у планирању отмице белгијског министра правде... Холанђани хтели да отму белгијског министра правде?! Па, вероватно су планирали да му отму бицикл којим долази на посао, ко зна?!

По ходницима Бакингемске палате лупкаће нове шапице - Бет и Блубел, два џек расел теријера које су краљ Чарлс Трећи и краљица Камила усвојили још 2017. године. Па добро, ако је то нека замена за Меган и Харија, ако!

Савезна држава Аризона је пре неки дан вратила на снагу закон о абортусу из 19. века... Ми можемо још боље! Да вратимо Душанов законик из 14. века.

Музички уредник Илија Павловић.

Аутор текста Зоран Николић Зозон.

Караван Караван

Autor:
Забавна редакција Радио Бeограда 1

Караван се креће ка својој дестинацији већ више од 50 година, увек добро натоварен актуелним хумором и изворним народним песмама. [ детаљније ]

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво