Филмови на штиклама и спорт

Останак и активно бављење пољопривредом, приоритет су већини локалних самоуправа у Републици. У Белој Паланци су чак половину буџета за пољопривреду усмерили у том правцу. Чућете какви су резултати и шта све млади у пољопривредној производњи покрећу, захваљујући овим средствима.

Изнајмљивање превозног средства - некада запрега и шинских кола, данас аутомобила је бизнис о ком први писани трагови постоје од 1904. У данашње време - кола се чешће изнајмљују лети, али пођеднако - и луксузни и теретни, или само удобни аутомобили. Овог јутра ћете сазнати шта је све потребно за рентирање и колико кошта изнајмљивање возила.

Бавићемо се спортом, тачније - спортовима више него иначе, чак и у питању јутра. Занима нас ваше мишљење о одлуци коју је донео селектор Светислав Пешић, поводом даљег учешћа Милоша Теодосића у кошаркашкој репрезентацији.

Други фестивал филмских ауторки „Филмови на штиклама" свечано је отворен, у Арт биоскопу Коларчеве задужбине, пројекцијом награђиваног остварења „Келти" Милице Томовић. Шта још доноси овај занимљив културни догађај, чућете у последњем сату нашег јутарњег програма.

Са вама је Дејан Николић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво